Best verkochte producten

PayPal

Bestel- en betaalinformatie

Onze prijzen:

Al onze getoonde prijzen op de website zijn inclusief btw, handelingskosten etc. , met uitzondering van de verzendkosten. Deze worden apart berekend, afhankelijk van het gewicht en de grootte van je order.

Onze artikelen:

Als je een artikel besteld hebt, dat niet op voorraad is, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Het afrekenen:

Afrekenen gaat bij ons in 5 stappen, of sneller als je al eerder bij ons besteld hebt. Het is bij ons mogelijk om anoniem af te rekenen. Dat wil zeggen dat je je niet eerst hoeft te registreren als vaste klant om je bestelling te kunnen plaatsen. Registreren levert verschillende voordelen op en mag natuurlijk wel, maar het hoeft niet.

Op de eerste pagina van het afrekenen zie je een overzicht van je bestelling en kun je eventueel je waardebon of kortingscode invoeren. Vervolgens kun je kiezen om een account aan te maken, direct af te rekenen (als gast), of in te loggen als je al eerder bij ons je aankopen hebt gedaan.

Hierna worden er enkele gegevens gevraagd. De gegevens die nodig zijn om je bestelling te kunnen verwerken zijn verplicht. De overige, zoals geboortedatum , optioneel.  Het is hier ook mogelijk om eventueel een opmerking of vraag toe te voegen.

Bij de verzending kun je, wanneer mogelijk, kiezen hoe je order vervoerd moet worden, of je het ingepakt wil hebben en de algemene voorwaarden accepteert.

In het laatste scherm kun je de betaalmethoude kiezen. Bij ons kun je kiezen om te betalen met Ideal, Visa, Multisafepay, Bankoverschrijving, Maestro of Visa kaart. Er zitten geen extra kosten verbonden aan deze betaalopties.

Na bestelling en betaling ontvang je van ons een bevestigingsmail en betalingsreferentie.